Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Σε ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ η ΕΛΛΑΔΑ! «Εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ με θύματα τους ΕΛΛΗΝΕΣ...

Η χώρα μας βρίσκεται στη μέση ενός κυκλώνα και προσπαθεί να επιβιώσει, αλλά εις μάτην, αφού η κυβέρνηση συνεχίζει να «στρουθοκαμηλίζει».
Κρύβοντας το κεφάλι τους στην άμμο, οι κυβερνώντες έχουν χάσει το παιχνίδι αλλά αρνούνται να το παραδεχτούν. Τόσο στο εσωτερικό της Ελλάδας, όσο και στο εξωτερικό, οι πιέσεις είναι ανυπόφορες, με αποτέλεσμα ακόμα και εντός του ΣΥΡΙΖΑ να επικρατεί ένα χάος. 
Ο μεν Αλέξης Τσίπρας δηλώνει ότι δεν θα νομοθετηθούν νέα μέτρα, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με την επιστολή τους στους δανειστές στην ουσία «παρουσιάζει» μέτρα και το τελευταίο κρούσμα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος,  Νίκος Ξυδάκης, που επιθυμεί επιστροφή στη δραχμή. 
Μια κυβέρνηση στην οποία τα μέλη της δεν έχουν κοινό προσανατολισμό, καλείται να τα βγάλει πέρα με τους δανειστές. 
Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες, καθώς όλα θα εξαρτηθούν από την απόφαση του ΔΝΤ να συμμετέχει ή όχι στο ελληνικό πρόγραμμα.  Αν η απάντηση είναι αρνητική, τότε η Ελλάδα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις δόσεις του Ιουνίου που αγγίζουν τα 7 δις ευρώ, χωρίς κανένα δίχτυ ασφαλείας. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌