Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Από το «GO BACK» στο «COME BACK αγαπητέ ΤΟΜΣΕΝ»! Γονατιστό το Μαξίμου παρακαλά το ΔΝΤ...



GO BACK MERKEL φώναζε κάποτε ο Αλέξης Τσίπρας. Τώρα πια το μόνο που φωνάζει είναι σε παρακαλώ Τόμσεν COME BACK (γύρνα πίσω).
Από τη στιγμή που ο ESM, δια στόματος Ρέγκλινγκ, ξεκαθάρισε πως η συμμετοχή του ΔΝΤ είναι sine qua non διαφορετικά δε θα υπάρξει εκταμίευση χρημάτων, το Μαξίμου έχει σταματήσει να χτυπά το Ταμείο και τηρεί σιγή ιχθύος.
Όπως μετέδωσε το Reuters ο Ρέγκλινγκ δήλωσε πως η συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα στήριξης είναι απαραίτητη και ότι δεν θα γίνει καμιά εκταμίευση επόμενων δόσεων εάν δεν αποσαφηνιστεί η στάση του. Κατά το Reuters, ο Ρέγκλινγκ προσέθεσε ότι το Tαμείο δεν χρειάζεται να συμμετάσχει στη χρηματοδότηση του προγράμματος, αλλά είναι αναγκαία η συμμετοχή του σε επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης και παροχής συμβουλών.
Οι ψευτοτραμπουκισμοί, από θέση αδυναμίας προκαλούν μόνο πόνο και ποτέ δεν δείχνουν πυγμή. Το πρόβλημα είναι πως τους τραμπουκισμούς της Κυβέρνησης τους πληρώνουμε εμείς…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌