Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Ο Τραμπ ΜΙΛΗΣΕ! «Λαθρομετανάστες ΕΞΩ, παράνομοι ΕΞΩ»...



«Η καταστολή των εγκληματιών παράνομων μεταναστών δεν είναι παρά η εφαρμογή της προεκλογικής υπόσχεσής μου», έγραψε στο Twitter ο Τραμπ. «Μέλη συμμοριών, έμποροι ναρκωτικών και άλλοι απελαύνονται!», πρόσθεσε.
Ο Πρόεδρος Τραμπ συνεχίζει τον πόλεμο κατά των παράνομων μεταναστών παρά τις αντιδράσεις των Δημοκρατικών και Αριστερών των ΗΠΑ.
Την περασμένη εβδομάδα πολλές εκατοντάδες άνθρωποι που δεν έχουν νόμιμα έγγραφα συνελήφθησαν και απελάθηκαν σε επιχειρήσεις της υπηρεσίας Μετανάστευσης και Τελωνείων (ICE), ιδίως στο Λος Άντζελες (160 συλλήψεις), τη Νέα Υόρκη (40 συλλήψεις), το Σικάγο και το Όστιν του Τέξας.
Ο Τραμπ υπέγραψε στα τέλη Ιανουαρίου ένα διάταγμα ζητώντας από την ICE να ελέγχει κατά προτεραιότητα τους παράτυπους μετανάστες που έχουν διαπράξει κάποιο αδίκημα και όσους υποπτεύεται ότι ενδέχεται να διαπράξουν κάποιο αδίκημα, μια πολύ πιο ευρεία κατηγορία από αυτή που ίσχυε επί προεδρίας Μπαράκ Ομπάμα.
«Έπειτα από αίτημα του προέδρου ξεκίνησαν πιο ευρείες και αυστηρές επιχειρήσεις ελέγχου της μετανάστευσης», δήλωσε ο Στίβεν Μίλερ, σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.
Την Παρασκευή ο Τραμπ ανέφερε ότι ενδέχεται να εκδώσει νέο διάταγμα «ίσως τη Δευτέρα ή την Τρίτη».
Ο πρόεδρος «εξετάζει όλες τις πιθανότητες», μεταξύ αυτών και η έκδοση νέου διατάγματος, παρόλο που η μάχη μπορεί να συνεχιστεί και στα δικαστήρια, δηλαδή το Ανώτατο Δικαστήριο, τόνισε ο Μίλερ.
«Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να προστατεύσουμε τη χώρα μας από την τρομοκρατία», υπογράμμισε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌