Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Πάτησαν πόδι!Έβαλαν ''φρένο''(νόμος) στους ''ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ''...

Kοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Ουγγαρίας δήλωσε σήμερα,πως εξετάζεται το ενδεχόμενο πρόσφυγες και μετανάστες,να βρίσκονται υπό κράτηση όσο διασταυρώνονται τα χαρτιά τους και οι αιτήσεις για να τους χορηγηθεί άσυλο.Το εν λόγω σχέδιο δεν αποκλείεται να βρεθεί στο εαρινό κομμάτι νομοθετημάτων το οποίο θα προωθηθεί από το κόμμα Φίντες.
Το σχέδιο αυτό προβλέπει το εξής: όσων μεταναστών οι αιτήσεις δεν απορρίπτονται αμέσως αλλά βρίσκονται υπό εξέταση δεν θα τους επιτρέπεται να κυκλοφορούν ελεύθεροι αλλά θα κρατούνται σε ελέγχομενο περιβάλλον.
Ο πρόεδρος της ΚΟ του Φίντες δήλωσε:«Θα υπάρχουν δύο επιλογές. Εάν εκπληρώνονται κάποια κριτήρια, μπορεί να τίθενται υπό κράτηση. Εάν όχι, θα δημιουργήσουμε ένα κέντρο υποδοχής  όπου θα περιμένουν ώσπου οι αρχές να επεξεργάζονται τις αιτήσεις ασύλου που έχουν υποβάλει».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌