Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ από την Αλβανία! «Οι στρατιώτες είναι ΕΛΛΗΝΕΣ»…



Στημένο γεγονός με σκοπό να βλάψει τι σχέσεις των δύο χωρών χαρακτηρίζει τη φωτογραφία με τους επτά φαντάρους που σχημάτισαν τον αλβανικό αετό, ο Αλβανός συγγραφέας Αρμπέν Λάλα.
Μάλιστα, δεν διστάζει να «αποκαλύψει» ότι οι φαντάροι είναι Έλληνες και όχι Αλβανοί και ότι η ενέργεια αυτή έγινε από την ΕΥΠ. 
Όπως έγραψε στο προφίλ του στο Facebook, «οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες , ‘‘κανόνισαν‘’ το όλο θέμα  με την φωτογραφία,  με σκοπό να βλάψουν τις Ελληνο-Αλβανικές συνομιλίες που είναι  σε εξέλιξη για την επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν μεταξύ των δύο χωρών, ιδιαίτερα το ζήτημα Τσάμηδων και της ΕΕ. Αυτές οι συνομιλίες είχαν  στόχο την ένταξη της Αλβανίας στην ΕΕ το 2022-2023», ενώ προσθέτει ότι ουδέποτε δημοσιεύτηκαν τα ονόματα των πρωταγωνιστών: «Γιατί τα ελληνικά και τα αλβανικά  μέσα ενημέρωσης δεν έχουν δημοσιεύσει τα ονόματα των στρατιωτών και των οικογενειών τους , θεωρώ ότι πίσω κρύβονται οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌