Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ΕΤΟΙΜΟΣ ο ΤΡΑΜΠ να 'ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙ' τη ΜΕΡΚΕΛ! Σχέδιο με Μοχλό την Ελλάδα και την Αρωγή ΠΟΥΤΙΝ...



Βρετανικές πηγές αναφέρουν πως ο Ντόναλντ Τραμπ, σε συνεννόηση με το Βλαντιμίρ Πούτιν, είναι έτοιμος να ταπεινώσει την Άνγκελα Μέρκελ. Ο διαμελισμός της Γερμανικής Ευρώπης θα γίνει με μοχλό την Ελλάδα. Ας δούμε τι αναφέρουν οι πηγές από τη Βρετανία.
Οι Βρετανοί βλέπουν έξοδο της Ελλάδας από το Ευρώ με αυτόματη σύνδεση της Νέας Δραχμής με το Δολάριο. Η σύνδεση αυτή θα ήταν ένας τρόπος για την κυβέρνηση στην Αθήνα,  να διασφαλίσει ότι το νόμισμά της δεν θα «εξαϋλωθεί» εφόσον αποχωρήσει από την  ευρωζώνη τονίζουν βρετανικές πηγές.
Παράλληλα ο καθηγητής Τεντ Μάλοχ, ο οποίος  προαλείφεται από τον Ντόναλντ Τραμπ για τη θέση του πρέσβη των ΗΠΑ στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχει δηλώσει τα εξής: «ξέρω κάποιους Έλληνες οικονομολόγους που έχουν πάει σε  κορυφαίες δεξαμενές σκέψης στις ΗΠΑ για να συζητήσουν  αυτό το θέμα και το ζήτημα της δολαριοποίησης. Ένα τέτοιο θέμα φυσικά «φρικάρει» αφάνταστα τους Γερμανούς, επειδή πραγματικά δεν θέλουν να ακούσουν τέτοιες ιδέες».
Κανείς στην παρούσα φάση δε μπορεί να πει αν ένα τέτοιο σενάριο θα ήταν προς όφελος της Ελλάδας ή όχι. Πάντως ο Κ.Βελόπουλος το έχει πει πολλές φορές.
Το θέμα είναι η παραγωγή πλούτου και όχι το νόμισμα…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌