Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Τα ΤΙΡΑΝΑ ΕΞΟΡΓΙΣΑΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ! ΠΟΥΤΙΝ-ΤΡΑΜΠ τραβάνε την πρίζα…



Σας ενημερώσαμε νωρίτερα για τη διπλωματική κρίση που ξέσπασε ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Αλβανία, με τον Γενικό Εισαγγελέα της γείτονας χώρας, Αντριάτικ Λάλα, να διαπληκτίζεται δημόσια με τον αμερικανό Πρέσβη στα Τίρανα, Ντόναλντ Λιου.
Η Αλβανία είχε συνηθίσει στην προηγούμενη κυβέρνηση των ΗΠΑ, που πήγαινε με τα «νερά» της και τώρα, φοβισμένη από τη δυναμική του Ντόναλντ Τραμπ, κρύβει την αβεβαιότητα της πίσω από ξεσπάσματα και προκλήσεις. 
Μόνο που δεν θα της βγουν σε καλό καθώς οι δύο ηγέτες σε Ανατολή και Δύση, Πούτιν και Τραμπ, ήδη έχουν ανεχτεί πολύ τον Έντι Ράμα. 
Ο Αλβανός πρωθυπουργός σε δηλώσεις του σχολίασε τους λόγους που αρνείται μια επίσκεψη στη Μόσχα, λέγοντας πως «εν είναι δικό μου πρόβλημα», δήλωση που προκάλεσε την οργή του Κρεμλίνου, καθώς υπαινίσσεται ότι το πρόβλημα το έχει ο Βλαντιμίρ Πούτιν. 
Επιπλέον, ο Ράμα υπογράμμισε και γιατί δεν θέλει να επισκεφθεί ούτε την Ελλάδα: Ζούμε σε μια περιοχή όπου πριν από 20 χρόνια είχε γίνει μια σφαγή στην οποία δεν μετρήθηκαν οι νεκροί. Είναι πράγματα που δεν έπρεπε να συμβαίνουν, όπως, επίσης, η καταδίκη των Αλβανών για τον αετό, αναφέρει το echedoros-a.gr
Δεν έχω επισκεφθεί την Ελλάδα γιατί δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις. Θα περιμένω με χαρά μια επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού. Αλλά δεν υπάρχουν οι συνθήκες.».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌