Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ΠΑΝΙΚΟΣ στην ΑΓΚΥΡΑ! ΡΩΣΙΚΗ ΑΕΡΑΜΥΝΑ και ΑΔΕΙΑ από το ΝΑΤΟ!ΠΥΡ κατά ΒΟΥΛΗΣΗ η ΕΛΛΑΔΑ;..Τα τουρκικά ΜΜΕ βρίσκονται σε πανικό τις τελευταίες ώρες. Αφενός μεν κάνουν λόγο για χρήση των S-300 κατά της τουρκικής αεροπορίας, αφετέρου δε μιλούν για άδεια του ΝΑΤΟ να καταρρίψει τους Τούρκους Πιλότους που εισβάλουν στο FIR Αθηνών.
Τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η ανησυχία των Ελλήνων, μετά το πρόσφατο περιστατικό με την επίσκεψη του Τούρκου ΓΕΕΘΑ, ώθησε την χώρα μας στην υπογραφή 3 συμφωνιών με τη Ρωσία (για τους S-300). Μεγάλη είναι, επίσης, και η αναφορά των τουρκικών ΜΜΕ στις δυνατότητες των πυραύλων, ενώ συνοδεύουν τα κείμενά τους από φωτογραφίες και βίντεο τα οποία παρουσιάζουν τα νέα αμυντικά συστήματα που πήρε η Ελλάδα.
Παράλληλα έχει γίνει γνωστή και η πρόθεση του Ελληνικού Υπουργείου για αναβάθμιση των F-16 και για αγορά F-35. Περισσότερα για το θέμα σε επόμενο άρθρο μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη.