Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Προσοχή κ. Καμμένε! Θα μάθει ο Σόιμπλε τι λέτε και ποιος μας ΣΩΖΕΙ…

«Πρόβλημα όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για την ίδια τη Γερμανία και την ΕΕ», χαρακτήρισε τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ο Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στη «Real News» και πρόσθεσε ότι «προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα για να διατηρείται στη δημοσιότητα. Αυτό όμως, δεν μπορούν να το πληρώσουν η Ελλάδα, η ΕΕ και οι λαοί».
Αυτό με τη δημοσιότητα, από κάπου θα το ξεσήκωσε ο γερμανός υπουργός Οικονομικών κ. Καμμένε…
Σε άλλο σημείο τα συνέντευξης, ο υπουργός Άμυνας υπογράμμισε ότι η «διάλυση της ευρωζώνης θα γίνει μόνο αν η Γερμανία υιοθετήσει την πολιτική Σόϊμπλε και όχι την αρχή της κοινής ευρωπαϊκής πολιτικής και της διατήρησης της ευρωζώνης των ίσων».
Σε ό,τι αφορά την Τουρκία, ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε ως «προκλητική ενέργεια» την επίσκεψη της τουρκικής στρατιωτικής ηγεσίας στα Ιμια «που μάλλον έχει ως αποδέκτη το εσωτερικό της Τουρκίας», ενώ είπε ότι απαξιοί να απαντήσει σε τέτοιου είδους δηλώσεις, αναφορικά με τα λεγόμενα του υπουργού Αμυνας και του πρωθυπουργού της Τουρκίας.
«Μείωση αφορολόγητου, χωρίς μείωση του ΦΠΑ, τον ΕΝΦΙΑ, ή του φόρου των επιχειρήσεων που μπορεί να φέρει την ανάπτυξη δεν μπορεί να γίνει», τόνισε ακόμη, ενώ ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αποδεκτή καμία αλλαγή», σχετικά με τα ειδικά μισθολόγια, ιδιαίτερα των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. «Αυτό αποτελεί προϋπόθεση για τη συνεργασία, που εξάλλου έχει υιοθετηθεί πλήρως από τον πρωθυπουργό», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌