Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ΑΠΙΣΤΕYTH ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Καταγγελία κατά της Αγροτικής Ασφαλιστικής...



Με όλο το σεβασμό που μας διακατέχει για τους Έλληνες πολίτες,το συμφέρον τους αλλά και την ασφάλεια τους,κρίναμε απαραίτητο να σας παραθέσουμε την ιστορία ενός συνανθρώπου και συμπολίτη μας ο οποίος μπήκε σε περιπέτειες και εκτέθηκε ΟΧΙ από δικό του λάθος,αλλά από ασφαλιστική, που όπως όλες, διατυμπανίζει πως  ότι τα προσωπικά δεδομένα δεσμεύονται και δεν διαρρέονται.
Ο συμπολίτης μας,όπως αναφέρει και η σχετική μήνυση που έχει καταθέσει, έλαβε από την Αγροτική ασφαλιστική στο Ηράκλειο Κρήτης, αποζημίωση από ασφάλεια ζωής.
Το συγκεκριμένο υποκατάστημα της Αγροτικής, εκμεταλλεύτηκε τόσο τον άνθρωπο,όσο και την κατάσταση του,προκειμένου να έχει διαπιστευτήρια σε ενδεχομένους πελάτες,πως πληρώνει και μάλιστα, ότι έχει αποδείξεις και ονόματα.
Σας παραθέτουμε ενδεικτικά αποσπάσματα από τη μήνυση που έχει καταθέσει ο συγκεκριμένος κύριος, στην οποία ζητάει την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων και περιγράφει πως ξεκίνησε η περιπέτεια του όταν τον επισκέφθηκε στην οικία του άτομο που είχε την απόδειξη πληρωμής του μηνυτή, μαζί με όλα τα προσωπικά στοιχεία του. 


Φυσικά,δεν φάνηκε να ενδιαφέρει την Αγροτική Τράπεζα,το γεγονός πως κοινοποιεί σε αγνώστους ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία,όπως ονοματεπώνυμο,ιατρικό ιστορικό κλπ,κάνοντας τον έτσι στόχο τόσο σε επιτήδειους.
Δεν πρέπει ωστόσο,σε καμία περίπτωση να αγνοήσουμε το ψυχολογικό αντίκτυπο,της υπόθεσης στον άνθρωπο αυτό,αφού όλο το Ηράκλειο γνωρίζει πλέον για το πρόβλημα του,το οποίο επίσης είναι κάτι πολύ προσωπικό.


Το voicenews.gr έχει στη διάθεση του τα στοιχεία και όλα τα έγγραφα της υπόθεσης, τα οποία, για ευνόητους λόγους δεν δημοσιεύονται ολόκληρα αλλά μέρος αυτών.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌