Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

BOMBA για Νέα Δημοκρατία! ΤΡΟΜΟΣ για ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...



Εμφυλιακές καταστάσεις ζει η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες βουλευτές και στελέχη αντιδρούν στις μεταγραφές Μητσοτάκη από άλλα κόμματα αλλά και στα μεγάλα ονόματα όπως Ρουβάς, Στεφανίδου, Ρέμος, Μπογδάνος με αποκορύφωμα τον Μένιο Φουρθιώτη, τα οποία θεωρούν ότι απλώς θα καταλάβουν την έδρα εκτοπίζοντας κάποιον σημερινό βουλευτή από τη θέση του.
Το χαρακτηριστικότερο και πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι αυτό του Σάκη Ρουβά στο υπόλοιπο Αττικής. Η υποψηφιότητα αυτή έχει προκαλέσει ιδιαίτερα σκληρή αντίδραση από βουλευτή της περιοχής που τις τελευταίες μέρες δεν μιλιέται με τον Μητσοτάκη και του ζητά να μην περάσει ούτε από έξω από την περιφέρεια του ο Σάκης Ρουβάς.
Τα ίδια συμβαίνουν σε όλες τις περιφέρειες που υπάρχει περίπτωση να κατεβούν ως υποψήφιοι οι άνωθι κύριοι και κυρίες. 
Τέλος αξίζει να αναφερθεί το σενάριο των τελευταίων ωρών (μετά και τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις) που αναφέρει πως αν η Νέα Δημοκρατία σχηματίσει συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, το τελευταίο να απαιτήσει την Πρωθυπουργία να την αναλάβει ο Αντώνης Σαμαράς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌