Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Filled Under:

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ EKKΛΗΣΗ! «Σταματήστε τη Β. Κορέα»…



Η Ιαπωνία ζήτησε από την Κίνα να ασκήσει μεγαλύτερη πίεση στη Βόρειο Κορέα, ώστε να σταματήσει την ανάπτυξη πυρηνικών και πυραύλων. 
Όπως επισημάνθηκε, ο ρόλος του Πεκίνου για να εγκαταλείψει αυτές τις προσπάθειες η Πιονγιάνγκ είναι «καθοριστικής σημασίας».
"Αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό να ασκήσουμε πιέσεις στη Βόρεια Κορέα», τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών της Ιαπωνίας Fumio Kishida, κατά τη διάρκεια συνομιλιών στο Τόκιο όπου προέτρεψε τον κινέζο σύμβουλο εξωτερικής πολιτικής, Yang Jiechi, να αναθέσει στην Κίνα αυτόν το ρόλο. 
«Για το σκοπό αυτό, ο ρόλος της Κίνας είναι καθοριστικής σημασίας και ζήτησα να διαδραματίσει πιο ενεργό ρόλο», πρόσθεσε ο Kishida.
Οι αυξανόμενες απειλές από τη Βόρεια Κορέα θεωρούνται κομβικής σημασία, βοηθούν την Ιαπωνία και την Κίνα να βελτιώσουν τους δεσμούς τους και να συνεργαστούν.
Ο Yang και η Kishida επιβεβαίωσαν ότι θα καταβάλουν προσπάθεια να βελτιώσουν τις σχέσεις των δύο χωρών και να αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌