Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Filled Under:

Η Ρωσία κατακτά την ΚΙΝΑ! Γεω-οικονομικός πανικός...

H μεγαλύτερη κρατική τράπεζα της Ρωσίας η Sberbank ανακοίνωσε την Πέμπτη πως το υποκατάστημά της στην Ελβετία θα ξεκινήσει να ανταλλάσει χρυσό στην αγορά της Σανγκάης.
Όπως μετέδωσε και το Reuters σκοπός είναι η Τράπεζα να εισέλθει δυναμικά σε έναν ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο και σύντομα θα ακολουθήσει και η VTB η δεύτερη σε μέγεθος τράπεζα.
Εδώ η επιβεβαίωση από Reuters.
Sberbank was granted international membership of the Shanghai exchange in September last year and in July completed a pilot transaction with 200 kg of gold kilobars sold to local financial institutions, the bank said.
Sberbank plans to expand its presence on the Chinese precious metals market and anticipates total delivery of 5-6 tonnes of gold to China in the remaining months of 2017. πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌