Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Filled Under:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Το «μυστικό» του Πούτιν…

Σε επίσημες συναντήσεις, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν επικοινωνεί με ηγέτες άλλων χωρών με τη βοήθεια διερμηνέων. Αλλά αν η συνομιλία είναι πιο άτυπη, ο Ρώσος ηγέτης μιλάει συχνά αγγλικά χωρίς τη βοήθεια διερμηνέα, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, μιλώντας σε δημοσιογράφους. 
«Κατά τη διάρκεια άτυπων συνομιλιών, ο Πούτιν μιλά συχνά αγγλικά, αλλά κατά τις διαπραγματεύσεις και τις επίσημες συναντήσεις μιλά με τη βοήθεια διερμηνέα, παρόλο που καταλαβαίνει σχεδόν τα πάντα και μερικές φορές μπορεί ακόμη και να διορθώσει έναν διερμηνέα σε μια δύσκολη κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά ο Πεσκόφ.
Κατά τη διάρκεια της διήμερης συνόδου κορυφής G-20, η οποία διεξήχθη στο Αμβούργο, ο πρόεδρος της Ρωσίας είχε πολλές διμερείς συναντήσεις και ανεπίσημες συνομιλίες με ηγέτες άλλων χωρών.
Στο δείπνο των G-20, ο Πούτιν κάθισε δίπλα στην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ. Η Μελάνια μιλά πολλές γλώσσες, μεταξύ των οποίων και τη γερμανική, την οποία μιλάει και ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ, ο Πούτιν και η Μελάνια είχαν έναν «ζωντανό» διάλογο χωρίς τη βοήθεια διερμηνέα. πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌