Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Filled Under:

ΕΜΦΥΛΙΟΣ στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα! Ο Τραμπ επιτίθεται…



Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, τρεις Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές τάχθηκαν με τους Δημοκρατικούς, με αποτέλεσμα να μην καταργηθεί το Obamacare. 
Η κίνηση αυτή χαρακτηρίστηκε από τους πολιτικούς αναλυτές ως ένα «χτύπημα» στον Ντόναλντ Τραμπ, ωστόσο, ο Αμερικανός πρόεδρος δεν το άφησε να περάσει έτσι.
Με ανάρτηση του στο twitter γνωστοποιεί και απειλεί έμμεσα τον έναν από τους δύο γερουσιαστές της Αλάσκας, τη Λίζα Μουρκόβτσκι, γράφοντας: «Η γερουσιαστής Λίζα Μουρκόβτσκι από την Αλάσκα πραγματικά απογοήτευσε και τους Ρεπουμπλικάνους και τη χώρα χθες. Πολύ κρίμα!».
Ο Τραμπ είναι έτοιμος να μην αφήσει κανέναν να σταθεί εμπόδιο στην υλοποίηση των όσων υποσχέθηκε προεκλογικά. Έχει μπει δυνατά στο πολιτικό παιχνίδι και προετοιμάζεται για γερές εκκαθαρίσεις…    πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌