Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Filled Under:

Απίστευτη ΠΡΟΚΛΗΣΗ Γερμανικού Υπ.Εξ. για το Σκοπιανό: «Το θέμα της ονομασίας είναι μια ΤΡΕΛΑ»...



Σε μια απίστευτη πρόκληση προχώρησε ο Γερμανός υφυπουργός Εξωτερικών, Μίχαελ Ροθ, ο οποίος δήλωσε μετά από συνάντηση των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου ότι το Εθνικό θέμα της Ελλάδος με τα Σκόπια είναι μια... «τρέλα».
Συγκεκριμένα ο Γερμανός αφού κάλεσε τα Σκόπια να κάνουν μεταρρυθμίσεις, δήλωσε για το θέμα της ονομασίας: «Κανείς εκτός από τα Σκόπια και την Ελλάδα δεν έχει λάβει μέρος στη διαμάχη για το όνομα. Αυτό συνολικά είναι τρέλα. Θέλω να πω ότι στην Ελλάδα το θέμα είναι συναισθηματικό, αλλά νομίζω ότι πρέπει να αφήσουμε την ιστορία για την ιστορία και να προχωρήσουμε προς ένα κοινό μέλλον, όπου η Γερμανία είναι έτοιμη να βοηθήσει, εάν θέλετε».
Όχι απλώς αποκάλεσε γελοίο το πρόβλημα, αλλά κάλεσε την Ελλάδα να μην ενδιαφέρεται για το... παρελθόν της και να κοιτάξει το μέλλον. Μόνο που χωρίς παρελθόν, δεν μπορεί να υπάρχει και μέλλον.
Ευτυχώς υπήρξε άμεση απάντηση του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών για τις απαράδεκτες δηλώσεις του Γερμανού: «Θα καλούσαμε τον Γερμανό Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Michael Roth να είναι πιο προσεκτικός όταν επισκέπτεται χώρες των Βαλκανίων, να αποφεύγει να προσπαθεί να παραδίδει μαθήματα ιστορίας και να δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό στις ευαισθησίες των Ευρωπαίων εταίρων του».
Τέλος, απλώς να σημειώσουμε ότι ο Μίχαελ Ροθ είναι άνθρωπος του Τζορτζ Σόρος, όπως ο ίδιος γράφει στο βιογραφικό του. Σίγουρα αυτό λύνει αρκετές απορίες σχετικά με τις δηλώσεις του... πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌