Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Filled Under:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ Βαρουφάκη! «Ας γίνει και στρατοδικείο»...

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε το σχέδιο για το plan Β από το 2012, υποστήριξε ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος εμφανίστηκε αμετανόητος σχετικά με το παράλληλο σύστημα πληρωμών.
«Τα είχα καταθέσει στον Τσίπρα από το 2012» δήλωσε στον Alpha 9,89 ο πρώην υπουργός Οικονομικών. Οπως είπε, επρόκειτο για το plan Β της κυβέρνησης σε περίπτωση που κατέρρεε η διαπραγμάτευση. Επισήμανε μάλιστα πως το συγκεκριμένο σχέδιο πρέπει να το έχει και ο κ. Μητσοτάκης εάν εκλεγεί και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Ας με καλέσει η ΝΔ στα κομματικά της όργανα να με εξετάσει...».
Οσο για το ενδεχόμενο να συσταθεί εξεταστική, ο Γ. Βαρουφάκης δήλωσε πως είναι πρόθυμος να αποδεχτεί κάθε είδους έρευνα.
«Ας γίνει εξεταστική, ειδικό δικαστήριο ή στρατοδικείο, να μπουν τα χαρτιά στο τραπέζι», είπε για το αίτημα της ΝΔ, την οποία κατηγόρησε ότι κρύβεται πίσω από την άρνηση της κυβέρνησης. πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌