Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Filled Under:

ΤΣΙΠΡΑΣ!Ο Κνίτης που με την συνεργασία των Rothschild βγαίνει στις αγορές...

Πώς αλλάζουν τα πράγματα. Ο πρώην Κνίτης έγινε κολλητός των Rothcschild και όπως ισχυρίστηκε χθες το Reuters οι ιδιώτες επενδυτές ετοιμάζονται να τζογάρουν τα χρήματά  τους στην Ελλάδα.
“Κατά τους προηγούμενους μήνες λαμβάναμε ένα τηλεφώνημα σε διάστημα εβδομάδων από τραπεζίτες, αλλά τις τελευταίες 10 ημέρες καθημερινά δέχομαι τηλεφωνήματα γύρω από αυτό το θέμα”, δήλωσε χαρακτηριστικά στο Reuters ο Mark Dowding  του BlueBay Asset Management, ενώ πρόσθεσε πως “Η αίσθηση που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι πως η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές θα γίνει άμεσα. Θα περιμέναμε μάλιστα μια τέτοια κίνηση τις επόμενες εβδομάδες πριν οι επενδυτές αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές”.
Ανάμεσα στους ξένους οίκους με τους οποίους ήρθε σε επαφή ο κ. Τσακαλώτος τον προηγούμενο μήνα ήταν, σύμφωνα με το Reuters, το μεγαλύτερο fund ομολόγων του κόσμου, Pimco, και η αμερικανική Standish. 
Η Pimco, με την οποία ήρθε σε επαφή το Reuters, αρνήθηκε να σχολιάσει, ενώ Έλληνας κυβερνητικός αξιωματούχος δήλωσε στο πρακτορείο πως δεν έχει ληφθεί προς ώρας κάποια απόφαση για τον ακριβή χρόνο επιστροφής στις αγορές.
Αυτά βλέπει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και φοβάται πως όχι αυτοδυναμία, ούτε Πρωθυπουργία δε θα δει. Για έναν και μόνο λόγο. Διότι ξέρει πως το Μαξίμου θα το χειριστεί επικοινωνιακά κατά το δοκούν.   πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌