Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Filled Under:

Τα ΕΧΩΣΕ άσχημα στο Hollywood! "Δεν έχουν ΚΑΜΙΑ επαφή με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ"...



Άγρια τα «έχωσε» στους ανθρώπους που ζουν στο Hollywood και εκφράζουν συνεχώς δημοσίως τις απόψεις τους περί πολιτικής ο γνωστός ηθοποιός Mark Wahlberg.
Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι αποφεύγει να μπαίνει σε αυτό το πολιτικό «παιχνίδι». Ο Mark Wahlberg, που ασχολείται με την επερχόμενη ταινία "Ημέρα των Πατριώτων", λέει ότι οι διασημότητες θα πρέπει να καταλάβουν ότι κανείς στις ΗΠΑ δεν ενδιαφέρεται για το τι σκέφτονται για τον εκλεγμένο Πρόεδρο, δηλαδή τον Ντόναλντ Τραμπ.
Είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για τα «ψώνια» του Hollywood: «Μπορεί να αγοράσουν το CD ή να παρακολουθήσουν την ταινία σας, αλλά δεν βάζετε το φαγητό στο τραπέζι τους. Δεν πληρώνετε τους λογαριασμούς τους. Πολλοί στο Hollywood ζουν σε μια φούσκα. Ζουν εκτός πραγματικού κόσμου, και δεν γνωρίζουν τον καθημερινό άνθρωπο εκεί έξω που πολεμάει την οικογένειά του».
Το μόνο που μπορούμε να πούμε σε μια τέτοια δήλωση είναι ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ... πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌