Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Filled Under:

Οι ΗΠΑ ζητούν τη ΣΥΛΛΗΨΗ 5 Βουλγάρων για ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ των ΚΥΡΩΣΕΩΝ κατά της Συρίας! Αρνείται η δικαιοσύνη της χώρας…

 Η Βουλγαρία ζητά επειγόντως διαβουλεύσεις σχετικά με το αίτημα των ΗΠΑ να συλληφθούν πέντε από τους υπηκόους της για φερόμενες παραβιάσεις των αμερικανικών κυρώσεων κατά της Συρίας.
Ο 29χρονος Zhelyaz Andreev εργάστηκε για ένα βουλγαρικό υποκατάστημα της αμερικανικής AW-Tronics, μιας εταιρείας που σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε ότι εξήγαγε εξαρτήματα αεροπλάνου σε μια συριακή αεροπορική εταιρεία που της είχαν επιβληθεί κυρώσεις.
Ο Andreev συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα, όμως ένα περιφερειακό δικαστήριο διέταξε την απελευθέρωσή του την Τετάρτη εν αναμονή της ακρόασης έκδοσης.
Ο γενικός εισαγγελέας της Βουλγαρίας Σοντίρ Τσατσάροφ δήλωσε την Πέμπτη ότι η Σόφια έλαβε τέσσερα ακόμη αιτήματα έκδοσης αλλά δεν συνέλαβε κανέναν λόγω της απόφασης του Andreev.
Με πληροφορίες από Russia Today πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌