Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Filled Under:

ΒΟΜΒΑ: οι ΗΠΑ «ΑΛΩΝΟΥΝ» το Άγιο Όρος…

Στο Άγιο Όρος και στη μονή Βατοπεδίου βρέθηκε χθες ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ, όπου ενθουσιάστηκε από τον πνευματικό του πλούτο.
«Το Όρος ‘Αθως είναι ένα πραγματικά πνευματικό μέρος και ευχαριστώ θερμά τον ηγούμενο Εφραίμ που με μύησε στην πλούσια ιστορία του Βατοπεδίου, στην πρώτη στάση μου εδώ», έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter.
Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες οι οποίοι προωθούν τις στενές σχέσεις Αγίου Όρους με τις ΗΠΑ, όπως και ο Ιβάν Σαββίδης, για τον οποίο έχουμε γράψει πολλάκις.
Πάντως, είναι απογοητευτικό το πόσο εύκολα έχον ξεχάσει στη μονή Βατοπεδίου τον πόλεμο των Αμερικανών στη Μονή την εποχή του δήθεν σκανδάλου.
Μήπως ο Εφραίμ συμπλέει, όπως και ο Σαββίδης, με τον αμερικανικό παράγοντα; Πάντως έχει τη σημασία του ότι στις φωτογραφίες ο ηγούμενος Εφραίμ δεν χαμογελάει. Γιατί άραγε;… ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌