Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Filled Under:

Η Ευρωπαϊκή Ένωση καλεί ΑΜΕΣΑ τον Mark Zuckerberg για ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ λόγω του ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ του Facebook…

Η Ε.Ε. καλεί τον ιδρυτή και ιδιοκτήτη της Facebook, Mark Zuckerberg, να καταθέσει στο Ευρωκοινοβούλιο για το σκάνδαλο για την προστασία της ιδιωτικής ζωής στην εταιρεία του.
Η Επίτροπος Δικαιοσύνης της Ε.Ε. Vera Jourova πραγματοποίησε τηλεφωνική συνδιάσκεψη με τον επικεφαλής του Facebook, Sheryl Sandberg, και δήλωσε την Παρασκευή ότι ο Zuckerberg θα πρέπει να απαντήσει Στην πρόσκληση του Κοινοβουλίου και να έλθει να εξηγήσει την κατάσταση.
Την περασμένη εβδομάδα, το Facebook αναγνώρισε ότι έως και 2,7 εκατομμύρια άτομα στην Ε.Ε. ενδέχεται να έχουν πέσει θύματα καταχρηστικής ανταλλαγής δεδομένων από τη συμβουλευτική εταιρεία Cambridge Analytica.
Η Jourova δήλωσε σήμερα ότι το Facebook «εργάζεται για τον έλεγχο άλλων πιθανών επικίνδυνων εφαρμογών τώρα». Ο Zuckerberg αυτή την εβδομάδα κατέθεσε ενώπιον του Κογκρέσου των ΗΠΑ το σκάνδαλο.
Με πληροφορίες από Associated Press πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌