Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Filled Under:

Αύριο η συνάντηση Μακρόν-Πούτιν στην Αγία Πετρούπολη! Θέμα οι ρωσο-γαλλικές σχέσεις…

Οι πρόεδροι της Ρωσίας και της Γαλλίας Βλάντιμιρ Πούτιν και Εμμανουέλ Μακρόν θα συναντηθούν στην Αγία Πετρούπολη στις 24 Μαΐου, δήλωσε η γαλλική πρεσβεία.
«Στις 24 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Macron, θα συναντηθεί στο ανώτατο επίπεδο με τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, και θα συζητήσουν τη διμερή γαλλο-ρωσική συνεργασία, τα τρέχοντα διεθνή και περιφερειακά ζητήματα όπου θα πραγματοποιηθεί στο παλάτι Konstantinovsky «, αναφέρει το δελτίο τύπου.
Όπως σημειώνεται, μετά τη συνάντηση θα υπογραφούν ορισμένα κοινά έγγραφα και θα πραγματοποιηθεί κοινή συνέντευξη Τύπου των ηγετών.
Προβλέπεται ότι την επόμενη μέρα ο Macron και η σύζυγός του θα τιμήσουν τη μνήμη των θυμάτων της πολιορκίας του Λένινγκραντ στο νεκροταφείο του Piskaryovskoye. Νωρίτερα στο Κρεμλίνο, οριστικοποιήθηκαν τα θέματα της συνάντησης μεταξύ Πούτιν και Μακρόν.
Στις 24-25 Μαΐου ο Macron θα επισκεφθεί το Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης.
Με πληροφορίες από RIA Novosti & Russia Today πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌