Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Filled Under:

ΧΑΜΟΣ στην Ερυθρά Θάλασσα! ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ δύο βάρκες των ΑΝΤΑΡΤΩΝ Houthi που «ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ» πετρελαιοφόρο…

Δύο βάρκες των ανταρτών Houthi, οι οποίες υποτίθεται ότι απειλούσαν ένα πετρελαιοφόρο στην Ερυθρά Θάλασσα, έχουν καταστραφεί από τον συνασπισμό της Σαουδικής Αραβίας στην περιοχή, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ σήμερα.
Το αμερικανικό πρακτορείο ειδήσεων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, WAM, δήλωσε επίσης ότι οι δυνάμεις του συνασπισμού των ΗΑΕ κατέστρεψαν δύο σκάφη, ενώ άλλα δύο διέφυγαν.
Αναφέρθηκε ότι αναπτύχθηκαν από τους Houthi για να στοχεύσουν το δεξαμενόπλοιο. Λεπτομέρειες σχετικά με το δεξαμενόπλοιο δεν υπάρχουν ούτε αναφορές για βλάβες.
Ο συνασπισμός δήλωσε ότι οι Houthi είναι οπλισμένοι και υποστηρίζονται από το Ιράν, αλλά τόσο η ομάδα όσο και η Τεχεράνη αρνούνται τις κατηγορίες για τις σχέσεις τους.
Με πληροφορίες από Russia Today πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌