Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Filled Under:

ΚΟΚΚΑΛΩΣΕ Ο ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΣ - Οταν η κουμπαρα μπήκε στην πιστα ολοι εμειναν με το στομα ανοιχτο

Άλλη μια υπέροχη στιγμή. Άλλη μια στιγμή που έλαβε χώρα στην Ελληνική επικράτεια και έκανε
πολλούς να καταπιούν λίγο απότομα. Και αναφέρομαι βεβαίως σε αυτό το κορίτσι με το κοντό φόρεμα που αποφάσισε μέσα στον βαρύ χειμώνα να μας τα δείξει όλα. Και που; Στον γάμο της καλύτερης φίλης της.
Η Λιουντμίλα, για τους φίλους Λιούντα ανέβηκε στην πίστα να δείξει πόσο πολύ έχει επηρεαστεί από την Ελληνική παιδεία. Συγνώμη. Το ελληνικό κούνημα ήθελα να γράψω. Και όπως θα κοιτάξτε κι εσείς στο βιντεάκι το ξανθό κορίτσι δε θυμίζει σε τίποτε μια κρύα Ρωσιδούλα αλλά μια καυτή Ελληνίδα που τα δίνει και τα δείχνει όλα.
Κοιτάξτε το βιντεάκι
ΠΗΓΗ


2 σχόλια:

  1. Γεια σας
    Προσφέρω τα χρήματα του δανείου 2.000 € έως 2.000.000 € άτομα για τα έργα τους. Πάρτε επαφή για περισσότερες πληροφορίες.

    e-mail: ghauthierlegrand@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας Όλοι, χρειάζεστε ένα δάνειο; Αναζητάτε κεφάλαια για την αποπληρωμή πιστώσεων και χρεών; Προσφέρουμε Δάνεια χωρίς Πιστωτικούς Έλεγχους, Χωρίς εξασφάλιση, Εύκολα βήματα, γρήγορη χρηματοδότηση και χαμηλό επιτόκιο 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Oceanicfinance113@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌