Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Filled Under:

Μεγάλο ΑΤΟΠΗΜΑ γνωστού δημοσιογράφου! Υπερέβη το ρόλο του και κάνει ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ σε πολιτικά πρόσωπα…







Σε ένα πολύ μεγάλο ατόπημα προχώρησε χθες ο γνωστός δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης ο οποίος επιχειρεί να κάνει πολιτική παρέμβαση στα της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος σε άρθρο του όπου αναφέρεται στο σκάνδαλο Novartis γράφει στον επίλογο του άρθρου του, καλώντας ουσιαστικά τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη να παραιτηθεί: «Ο Άδωνις, ο οποίος είναι έξυπνος άνθρωπος, νομίζω ότι ξέρει τι πρέπει να κάνει, αν αγαπά αυτή την παράταξη. Εκείνη, παρά το παρελθόν, του άνοιξε την αγκαλιά της και τον καλοδέχθηκε – για συντηρητικό κόμμα παραβιάστηκαν και οι φυσικοί κανόνες με την ταχεία εξέλιξή του στην αντιπροεδρία».

Είναι ένα πολύ μεγάλο φάουλ του κ. Κοττάκη. Ο κ. Γεωργιάδης ανεξαρτήτως των απόψεών του είναι εκλεγμένος βουλευτής του κοινοβουλίου ενώ ο κ. Κοττάκης ένας απλός δημοσιογράφος. Το να ασκείς κριτική είναι επιβεβλημένο, όμως το να κάνεις πολιτική παρέμβαση στα εσωκομματικά είναι εκτός των αρμοδιοτήτων του.
Μην ξεχνάμε ότι ο εν λόγω δημοσιογράφος ανήκει στον κύκλο των Καραμαλνικών (χαρακτηριστικό ότι το βιβλίο «Καραμανλής off the record» το έχει γράψει ο ίδιος, κάτι που δείχνει ότι ανήκει στον κύκλο του πρώην πρωθυπουργού). Άρα δεν αποκλείεται το άρθρο του να έγινε είτε με την άδεια είτε σε συνεννόηση με τον κ. Καραμανλή ο οποίος ως γνωστόν είναι κατά της παρουσίας του κ. Γεωργιάδη στο κόμμα.
Σχόλιο επί του θέματος έκανε ο Κυριάκος Βελόπουλος καλώντας τον γνωστό δημοσιογράφο να μην κάνει υποδείξεις σε πολιτικά πρόσωπα τι να κάνουν, αλλά να παραμείνει αυστηρά στο ρόλο που έχει: πηγη





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌