Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Filled Under:

ΒΟΜΒΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ! Ομολογεί η Νέα Δημοκρατία ότι δίνει το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;..

Μία ενδιαφέρουσα είδηση διαβάζουμε και σας την παραθέτουμε προτού την σχολιάσουμε.
Tην θέση ότι η ΝΔ όχι μόνο θα καταψηφίσει αλλά θα αγωνιστεί και να μην περάσει από τη Βουλή μια συμφωνία για το Σκοπιανό που δεν θα περιέχει λύση στο θέμα της ονομασίας erga omnes διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Συμφωνία η οποία δεν θα είναι erga omnes (έναντι όλων), ή θα είναι στο μέλλον, όχι μόνο θα καταψηφιστεί από την ΝΔ, αλλά θα αγωνιστούμε να μην περάσει από τη Βουλή.
Αν ο κ. άρει το βέτο στο ΝΑΤΟ για την έναρξη της διαδικασίας ένταξης της ΠΓΔΜ τον Ιούλιο δεν θα μπορεί να το επαναφέρει αργότερα» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Γεωργιάδης.
Είναι σαφές πως ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, που μιλά προφανώς εξ ονόματος του κόμματος, δεν έχει πρόβλημα με τη χρήση του όρου Μακεδονία, αλλά μόνο με το erga omnes.
Κατά συνέπεια ξέρουμε πια, και ποια είναι η στάση της Νέας Δημοκρατίας… πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌