Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Filled Under:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η Νέα Υόρκη πιο… ΦΘΗΝΗ από τη Μύκονο; Τι λένε οι Βρετανοί…

Οι εξωτικοί μακρινοί προορισμοί εκτός Ευρώπης μπορεί να είναι φθηνότεροι για τους Βρετανούς από δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς, μεταξύ των οποίων η Μύκονος και η Σαντορίνη.
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το TravelSupermarket, το οποίο συγκρίνει τις τιμές των διακοπών για τις βρετανικές οικογένειες που θα αποφασίσουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό φέτος το καλοκαίρι και μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 47% του budget τους αν επιλέξουν έναν μακρινό, εξωτικό προορισμό αντί ενός κοντινότερου στην Ευρώπη και δή στην Ελλάδα.
Το TravelSupermarket αναφέρει ότι μία τετραμελής οικογένεια που θα ταξιδέψει στο Πουκέ της Ταϋλάνδης για ένα δεκαπενθήμερο στα μέσα Αυγούστου θα πληρώσει 2.948 λίρες λιγότερες, απ’ όσο θα πληρώσει για τις αντίστοιχες διακοπές στη Σαντορίνη, εξοικονομώντας 47% στο κόστος του πακέτου, ενώ ένα ζευγάρι θα εξοικονομήσει γύρω στις 594 λίρες (ή το 28%) στο πακέτο: Ενα πακέτο δύο εβδομάδων για μία οικογένεια από το Μπέρμπιγχαμ στο Πουκέ, με ημερομηνία αναχώρησης στις 17 Αυγούστου, σε ξενοδοχείο 3* κοστίζει από 835 λίρες το άτομο, ενώ στη Σαντορίνη το αντίστοιχο νούμερο ξεκινά από τις 1.572 λίρες.
Επιπλέον υποστηρίζει ότι μία οικογένεια μπορεί να εξοικονομήσει 1.092 λίρες ή 33% αν επιλέξει να πάει στη Νέα Υόρκη αντί της Μυκόνου κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών σχολικών διακοπών ή μπορούν να αλλάξουν τον προορισμό της Μυκόνου για μία εξωτική παραλία στο Μπαρμπέιντος ή τις Σεϋχέλλες και, παρόλ’ αυτά να εξοικονομήσει και πάλι χρήματα.
Με βάση τις τιμές των διακοπών που συνέκρινε το TravelSupermarket, μία τετραμελής οικογένεια μπορεί να ταξιδέψει με 582 λίρες το άτομο για επτά διανυκτερεύσεις στη Νέα Υόρκη σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, ενώ μία εβδομάδα στη Μύκονο σε ξενοδοχείο Β&Β (Βed & Breakfast) θα τους κοστίσει περισσότερο κατά 1.024 λίρες. Για ένα πακέτο σε ξενοδοχείο τριών αστέρων στη Μύκονο, με ημερομηνία αναχώρησης στις 15 Αυγούστου, το κόστος ξεκινά από τις 821 λίρες το άτομο, ενώ με την ίδια ημερομηνία αναχώρησης για Νέα Υόρκη το κόστος κατεβαίνει στις 548 λίρες.
«Επιπλέον, το κόστος ζωής σε εξωτικούς προορισμούς όπως η Ταϋλάνδη μπορεί να είναι κατά πολύ φθηνότερο σε σύγκριση με πιο κοντινούς προορισμούς εντός της Ευρωζώνης», υποστηρίζουν οι επιτελείς της μηχανής αναζήτησης, επικαλούμενοι αυτή τη φορά το κόστος ενός γεύματος στην Ισπανία, όπου π.χ. στην Ιμπιζα μία μπίρα μπορεί να κοστίσει μεταξύ 2 και 3 λιρών όταν σε ένα εστιατόριο μεσαίας κατηγορίας στην Ταϋλάνδη το αντίστοιχο ποσό είναι μεταξύ 1,20 και 1,60 λιρών.
newmoney.gr πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌