Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Filled Under:

Συμφωνία για «ΕΙΡΗΝΙΚΗ χρήση ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ενέργειας» ανακοίνωσε σήμερα ο Λαβρόφ…


Η Ρωσία και η Ρουάντα έχουν καλή συνεργασία στον στρατιωτικό και τεχνικό τομέα και τα ρωσικά ανεπτυγμένα οχήματα που βρίσκονται σε υπηρεσία στο στρατό…

της χώρας μπορούν σύντομα να αποκτήσουν νέες προσθήκες, δήλωσε την Κυριακή ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ.
«Οι προμήθειες συστημάτων αεροπορικής άμυνας συζητούνται επί του παρόντος», δήλωσε ο κορυφαίος ρώσος διπλωμάτης κατά τη διάρκεια ενημέρωσης τύπου με τον ομόλογό του της Ρουάντα, Louise Mushikiwabo.
Οι δύο χώρες είναι επίσης έτοιμες να συνεργαστούν σε σχέση με την ειρηνική χρήση της πυρηνικής ενέργειας, ενώ ο Λαβρόφ ζητά τη μετατροπή των συμφωνιών «σε συγκεκριμένα βήματα» στην περιοχή.
Με πληροφορίες από Russia Today πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌