Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Filled Under:

Συνάντηση ΚΟΡΥΦΗΣ! Ο σύμβουλος του Τραμπ θα βρεθεί με τον Πούτιν…


Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα δεχθεί σήμερα στη Μόσχα τον σύμβουλο εθνικής ασφαλείας του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, τον Τζον Μπόλτον, ο οποίος επισκέπτεται τη Μόσχα για να προετοιμάσει μια ενδεχόμενη συνάντηση των δύο προέδρων, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.
«Ο πρόεδρος θα δεχθεί τον κ. Μπόλτον στο Κρεμλίνο», δήλωσε ο εκπρόσωπος Ντμίτρι Πεσκόφ.
Οι συνομιλίες τους αναμένεται να επικεντρωθούν «στα κύρια διεθνή προβλήματα», καθώς και στη «θλιβερή κατάσταση των διμερών σχέσεων», διευκρίνισε.
Ο Τζον Μπόλτον πρόκειται επίσης να συναντθεί με αξιωματούχους του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας και με τον σύμβουλο του Κρεμλίνου Γιούρι Ουσακόφ, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, τον αμερικανό σύμβουλο εθνικής ασφαλείας θα δεχθεί επίσης σήμερα ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας Σεργκέι Λαβρόφ.
Ο Μπόλτον προβλέπεται να δώσει συνέντευξη Τύπου στις 19:30 (ώρα Ελλάδας) για να κάνει τον απολογισμό της επίσκεψής του στη Ρωσία.
iefimerida.gr πηγη


 
0

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌