Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Filled Under:

Σε ξενοδοχεία της ηπειρωτικής Ελλάδας 6.000 ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ από τα νησιά! Έξτρα χρηματοδότηση…

Πρόσθετη χρηματοδότηση ύψους 43,7 εκατομμυρίων ευρώ θα διανεμηθεί σε ξενοδοχείο της ηπειρωτικής Ελλάδας με σκοπό να φιλοξενηθούν πρόσφυγες.
Όπως ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το ποσό δίνεται στη χώρα μας για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών προκλήσεων, θα χορηγηθεί στον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης και θα προέρχεται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης.
Ήδη, έχουν ξεκινήσει να λειτουργούν και δέχονται πρόσφυγες εννιά ξενοδοχεία σε Αττική, Εύβοια, Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, Βέροια, Σέρρες και Πόρτο Χέλι, στα οποία έχουν μεταφερθεί ήδη 1.800 αιτούντες άσυλο από τα νησιά.
Η πρόσθετη χρηματοδότηση αποσκοπεί στην ταχεία δημιουργία θέσεων στέγασης για 6.000 αιτούντες άσυλο κατά τους προσεχείς χειμερινούς μήνες και την αποσυμφόρηση των νησιών. πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌