Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Filled Under:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ «ΣΕΙΣΜΟΣ»: Ο Βαρουφάκης ΣΤΗΡΙΖΕΙ την οικογενειοκρατία! Δείτε ποιά είναι η σύζυγός του…

Τέσσερις νέους υποψηφίους για την Ευρωβουλή ανακοίνωσε προχθές το ΜέΡΑ25 και ανάμεσα τους βρίσκεται και η… σύζυγος του γραμματέα του κόμματος Γιάνη Βαρουφάκη, Δανάη Στράτου.
Φαίνεται ότι ο κ. Βαρουφάκης θέλει να «χτυπήσει» το παλιό με… ίδιες τακτικές, αφού ακόμη δεν έφτιαξε το κόμμα άρχισε να βάζει φίλους και συγγενείς στα ψηφοδέλτιά του.
Ποιά είναι όμως η Δανάη Στράτου; Πρόκειται για την κόρη του γνωστού μεγιστάνα Φαίδωνος Στράτου. Ο άνθρωπος αυτός ήταν ιδιοκτήτης της βιομηχανίας «Πειραϊκής-Πατραϊκής» η οποία το 1996 χρεοκόπησε με χρέη εκατομμυρίων.
Αυτή είναι η οικογένεια που σήμερα εμμέσως διεκδικεί εξουσία στην χώρα μας. Να σημειώσουμε ότι ο κ. Στράτου πλέον έχει αναπτύξει διαφορετική δράση στην πολιτική, κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου και αρθρογραφεί σε διάφοερες εφημερίδες όπως η Εστία ή η Καθημερινή.
Τέλος, να θυμίσουμε ότι η «Πειραϊκή-Πατραϊκή» κρατικοποιήθηκε επί κυβερνήσεως του Ανδρέα Παπανδρέου (λόγω της κακοδιαχείρισης), στο πρόγραμμα των «κοινωνικοποιήσεων» της πρώτης τετραετίας του ΠΑΣΟΚ (1981-1985).
«Το βαθύτερο σκεπτικό του ΠΑΣΟΚ ήταν να ελέγχει τη βιομηχανία. Το ίδιο έκανε σε όλους τους βιομηχανικούς τομείς. Στη δική μας περίπτωση, η κυβέρνηση επέβαλε αναγκαστική αύξηση του κεφαλαίου, με αποτέλεσμα να μην έχουμε την πλειοψηφία», έχει πει ο Φαίδων Στράτος.πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌