Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Filled Under:

Ισλαμικό κόμμα θέλει να κερδίσει τις Βελγικές εκλογές – Αντιδράσεις από τους Βέλγους πολιτικούς……..

Μέσα στο ταραγμένο τοπίο της Ευρώπης ένα κόμμα ο σκοπός του οποίου είναι να δημιουργήσει ένα ισλαμικό κράτος προσπαθεί να κερδίσει στις δημοτικές εκλογές του Βελγίου τον Οκτώβριο.
Φέτος, θα σταθεί σε 28 δήμους συνολικά μεταξύ άλλων το κόμμα αυτό θέλει να χωρίσει τους άνδρες και τις γυναίκες στις δημόσιες συγκοινωνίες. Ο λόγος είναι ότι υπάρχουν άνδρες που σεξουαλικά παρενοχλούν τις γυναίκες σε λεωφορεία, υπάρχουν ακόμη και γυναίκες που φοβίζουν και τους άνδρες.
Ο Ann Gilles-Goris, ένας σύμβουλος του Molenbeek, σχολίασε: «Χτίζουμε μια κοινωνία δημιουργώντας γέφυρες, τοποθετώντας τους ανθρώπους μαζί, επιτρέποντάς τους να βιώσουν την καθημερινή ζωή μαζί. Αν αρχίσουμε να χωρίζουμε τους άνδρες και τις γυναίκες, νομίζω ότι κάνουμε λάθος πράγμα «.
Το Κόμμα Ισλάμ – το οποίο θέλει επίσης να επιβάλει το νόμο εστιάζει αυτά να τα  πράξει σε συντηρητικούς μουσουλμάνους.
Το Κόμμα του Ισλάμ έχει προκαλέσει έντονη αντίδραση από τους Βέλγους πολιτικούς στα κοινωνικά μέσα. Ο διαχωρισμός μεταξύ ανδρών και γυναικών έχει καταδικαστεί και ο νόμος εξαρτάται από την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Οι ψηφοφόροι θα αποφασίσουν τελικά για την τύχη του κόμματος του Ισλάμ στο Βέλγιο, το οποίο φιλοξενεί περισσότερους από 780 χιλιάδες μουσουλμάνους.πηγη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌