Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Filled Under:

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΟΓΑΝ – Η Άγκυρα έστειλε κατασκοπευτικό μια «ανάσα» από την Ισραηλινή ΑΟΖ – Δείτε χάρτη….

Παίζει με την φωτιά ο Ερντογάν. Το τελευταίο διάστημα έχει βάλει στο στόχαστρό του και το Ισραήλ.
Ο Τούρκος πρόεδρος θέλει να ανακατέψει την τράπουλα στην Α. Μεσόγειο και εκμεταλλεύεται το κενό στην πολιτική ζωή του Ισραήλ.
Σήμερα πάντως ο Μ. Νετανιάχου έκανε ξεκάθαρη δήλωση υπέρ των θέσεων του Ελληνισμού, ενώ ταυτόχρονα το ξέκοψε στην Άγκυρα, δηλώνοντας πως ο αγωγός EastMed θα συνεχιστεί κανονικά.
Πριν λίγες ώρες η Άγκυρα έστειλε κατασκοπευτικό CN-235 όπως μπορείτε να δείτε και στον χάρτη, ακριβώς στα όρια Κυπριακής και Ισραηλινής ΑΟΖ.
Οι Τούρκοι ήθελαν με λίγα λόγια να πουν ότι κάνουμε και εμείς κουμάντο στην περιοχή.
Βέβαια όλοι γνωρίζουμε ποιο θα ήταν το μέλλον του τουρκικού κατασκοπευτικού σε περίπτωση που θα παραβίαζε το Ισραηλινό FIR, κατάρριψη!
Έτσι συμπεριφέρονται τα σωστά κράτη. Αυτό θα έπρεπε να κάναμε σαν έθνος και εμείς, να ρίχνουμε τα τουρκικά UAV.
Οι στιγμές είναι κρίσιμες στην περιοχή και πρέπει η Τουρκία να λάβει ένα ηχηρό μήνυμα!
Δείτε τον χάρτη:
Toυ Ανδρέα Μουντζουρούλιαπηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌