Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Filled Under:

Η θλίψη χτυπά την πόρτα: Αυτοπυροβολισμός 19χρονου κατά την επίσκεψή στη γιαγιά του

Στις 2 Σεπτεμβρίου, γύρω στις 15:00, η γειτονιά των Ιωαννίνων βυθίστηκε σε θλίψη όταν ένα νεαρό παιδί, μόλις 19 ετών, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο φοιτητής είχε επισκεφθεί τη γιαγιά του στο σπίτι της, μια συνήθεια που σίγουρα θα του έφερνε ζεστές αναμνήσεις και συναισθήματα αγάπης. Ωστόσο, η μοίρα είχε άλλα σχέδια.

 

Καθώς περιηγούνταν στο σπίτι, ο νεαρός ανακάλυψε ένα ξεχασμένο πυροβόλο όπλο. Η στιγμή αυτή αποδείχθηκε καθοριστική. Αντί να ζητήσει βοήθεια ή να μοιραστεί τις σκέψεις του με κάποιον αγαπημένο του πρόσωπο, αποφάσισε να απομονωθεί στο μπάνιο. Εκεί, μέσα σε μια στιγμή απελπισίας και αβεβαιότητας, αυτοπυροβολήθηκε.

Η είδηση αυτή έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία και εγείρει ερωτήματα σχετικά με την προέλευση του όπλου και τις συνθήκες που οδήγησαν τον νεαρό σε αυτή την τραγική απόφαση. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιον ανήκει το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για αυτή την πράξη.

Ο φοιτητής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χατζηκώστα σε κρίσιμη κατάσταση. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν προκύπτει ένδειξη εγκληματικής ενέργειας και η υπόθεση παραπέμπει σε αυτοχειρία.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌