Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

'ΚΑΓΚΕΛΟ' ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! «Στις 13 Φεβρουαρίου θα έλθεις σαν πρωθυπουργός»...

Ακόμα και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πίστευε στα αυτιά του, με αυτά που του είπε η Μέρκελ. Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν το πίστευε πως ο καιρός φτάνει και μάλιστα τόσο σύντομα.
Τι του είπε η Μέρκελ;
«Στις 13 Φεβρουαρίου θα έλθεις σαν πρωθυπουργός»!
Καλά διαβάσατε. Το Βερολίνο αποφάσισε όχι μόνο για το πρόσωπο του νέου Πρωθυπουργού αλλά και για το χρόνο ανάληψης καθηκόντων.
Η ανακοίνωση φυσικά της Νέας Δημοκρατίας ήταν λιτή και απέριττη.
Η ανακοίνωση:
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (Ε.Λ.Κ.) είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με την Καγκελάριο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κυρία Angela Merkel. Στη συνάντηση αυτή, επιβεβαιώθηκε ότι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί στις 13 Φεβρουαρίου 2017 το Βερολίνο, όπου και θα συναντηθεί με την Γερμανίδα Καγκελάριο.
Τώρα μας λένε κάποιοι από το Κοινοβούλιο πως είμαστε ελεύθερη χώρα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌