Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΜΗΝΥΣΗ κατά του ΛΕΒΕΝΤΗ! Βγήκαν τα 'ΜΑΧΑΙΡΙΑ' στην Ένωση Κεντρώων...

Μήνυση κατά του Βασίλη Λεβέντη κατέθεσε ο πρώην πολιτευτής της Ένωσης Κεντρώων, Νικόλαος Γεωργίου, που ήταν υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στην Περιφέρεια Αττικής.
Η μήνυση κατατέθηκε  διότι, όπως αναφέρει ο ίδιος ο κύριος Γεωργίου, ο Βασίλης Λεβέντης προεκλογικά είχε δεσμευτεί ότι «βούλησή του είναι πως κάθε έξι μήνες, κάθε εκλεγμένος βουλευτής θα παραιτείται χάριν του επόμενου. Υπέγραψα σε υπεύθυνη δήλωση την συμφωνία και τοποθετήθηκα στην 6η θέση του ψηφοδελτίου της Περιφέρειας Αττικής περιμένοντας και εγώ να τηρήσει την υπόσχεσή του», αναφέρει ο υποψήφιος βουλευτής.
Όπως αναφέρει επίσης ο πολιτευτής στο δελτίο τύπου που εξέδωσε: “υποβάλλω μηνυτήρια αναφορά κατά του Λεβέντη Βασιλείου του Αποστόλου, προέδρου του κόμματος «Ένωση Κεντρώων» και παντός άλλου υπευθύνου έχουν διαπράξει τα εγκλήματα του άρθρου 133 Ποινικού Κώδικα περί εξαπάτησης εκλογέων και του άρθρου 158 Ποινικού Κώδικα περί Νόθευσης εκλογής ή ψηφοφορίας ως φυσικοί ή ηθικοί αυτουργοί για την αθέτηση της συμφωνίας που κάναμε με τον μηνυμένο για την εναλλαγή των βουλευτών κόμματος του στο Ελληνικό κοινοβούλιο κάθε έξι μήνες, όπως ρητά και κατηγορηματικά είχε δεσμευτεί ο πρόεδρος του κόμματος και αυτό ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για την προσυπογραφή της υποψηφιότητας μου”.
Στη δε μηνυτήρια αναφορά του αναφέρεται και σε απαίτηση για χρήματα  “Επίσης σε προσωπική μας συνάντηση μου είχε ζητηθεί από τον κύριο Λεβέντη, αν θέλω να τοποθετηθώ σε πιο υψηλή θέση στη λίστα θα πρέπει να καταθέσω κάποιο ποσό στο ταμείο του κόμματος...” και συνεχίζει «Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μας χρησιμοποίησε και μας εξαπάτησε για τις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015», αναφέρει ο Νικόλαος Γεωργίου. «Η συμφωνία μας με τον Β. Λεβέντη δεν τηρήθηκε, και δεν εφαρμόστηκε», συνεχίζει. «Εξαπατηθήκαμε και ηθικώς και νομικώς, όλος μου ο αγώνας που έκανα στην Περιφέρεια μου τον κόσμο που πήγαινα στα γραφεία πήγανε άδικοι και χαμένοι, για να ωφεληθεί ο κ. Λεβέντης»...


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌