Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

ΟΡΓΗ Καμίνη! Ζητάει ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ...

Την παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, ζήτησε δημόσια ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, μετά και το τελευταίο περιστατικό που σημειώθηκε στο κέντρο της Αθηνάς, με την εμπρηστική επίθεση σε τρόλεϊ στην Πατησίων το βράδυ της Δευτέρας. 
"Η Αστυνομία έχει αποδείξει ότι είναι ικανή. Πρόβλημα είναι η πολιτική της ηγεσία. Ο κ. Τόσκας οφείλει να παραιτηθεί", υπογράμμισε σε συνάντηση που είχε με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά το πρωί της Τρίτης, ενώ χθες, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: "Η πολιτεία δεν μπορεί πια να προστατεύσει στοιχειωδώς ούτε μια κεντρική αρτηρία, όπως είναι η Πατησίων. Η υπομονή της πόλης εξαντλήθηκε".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌