Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Filled Under:

EKEI θα επιβιώσετε σε περίπτωση πυρηνικής καταστροφής...

Όλοι έχουμε αναρωτηθεί τουλάχιστον σε κάποια φάση της ζωής μας,τι θα συνέβαινε σε περίπτωση πυρηνικής καταστροφής.Συνήθως αυτά τα σενάρια μέσα στο μυαλό μας τελειώνουν με εμάς να αναρωτιόμαστε που θα πηγαίναμε προκειμένου να επιβιώσουμε.Και όμως υπάρχουν τα ασφαλέστερα μέρη για να επιβιώσει κανείς μετά από μία τέτοια καταστροφή και αυτά είναι η Ανταρκτική και τα Νησιά του Πάσχα.Ο λόγος για την Ανταρκτική είναι πρωτίστως πως απέχει πολλά χιλιόμετρα από κάποιο πυρηνικό σταθμό αλλά κυρίως είναι προστατεύεται από τη συμφωνία για τα πυρηνικά όπλα που υπογράφηκε το 1959.
Αν ωστόσο δεν είστε του κρύου,μία εξαιρετική εναλλακτική είναι τα Νησιά του Πάσχα,τα οποία επίσης βρίσκονται χιλιόμετρα από κάποιο πυρηνικό εργοστάσιο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌