Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

Η ΡΩΣΙΑ κάνει αισθητή την παρουσία της!''ΚΑΘΙΣΤΕ ΦΡΟΝΙΜΑ''...

Την ξεκάθαρη αντίδραση του Κρεμλίνου,για τα όσα συμβαίνουν στη Σερβία αλλά και στο Κοσσυφοπέδιο,έδειξε σήμερα η εκτόξευση διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου «Topol-M».
Η εκτόξευση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από το κοσμοδρόμιο του Πλεσέτσκ όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο άμυνας.Ο πύραυλος RT-24 Yars ή Topol”-MR έχει βάρος 49 τόνων, μήκος 20,9μ., διάμετρο 2μ. ενώ ο κάθε πύραυλος φέρει τουλάχιστον 4 Mirvs πυρηνικής κεφαλής (μέχρι 10 με μείωση της εμβέλειας) των 250kt με μέγιστη εμβέλεια 11.000χλμ και ταχύτητα 20μαχ ενώ φέρει σύστημα καθοδήγησης INS/GLONASS.
Φυσικά δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση η ρωσική πυρηνική ισχύς η οποία αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για όποιον τολμήσει να κοντράρει τη Μόσχα,έστω και τα Βαλκάνια.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌