Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Filled Under:

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ! Οι ΗΠΑ στρέφονται κατά της FIAT...

To ρεπορτάζ του Reuters προκαλεί παγκόσμια αίσθηση. Η Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος των ΗΠΑ (EPA) έχει συγκεντρώσει στοιχεία κατά της Fiat Chrysler ότι χρησιμοποίησε λογισμικό που επηρεάζει τις εκπομπές ρύπων σε οχήματα με κινητήρα ντίζελ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η EPA ενημέρωσε την αυτοκινητοβιομηχανία πως το λογισμικό που χρησιμοποίησε παραβίασε την αμερικάνικη νομοθεσία, επιτρέποντας σε περίπου 100.000 οχήματα ντίζελ να κυκλοφορούν με αυξημένους ρύπους.
Η υπηρεσία μάλιστα ανέφερε πως η εταιρεία δεν αποκάλυψε στις αρχές την ύπαρξη του λογισμικού σε μοντέλα τζιπ και φορτηγά, το 2014, το 2015 και το 2016.
Όπως ήταν φυσικό μετά την δημοσίευση της είδησης, η μετοχή της Fiat Chrysler στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης πραγματοποίησε βουτιά 9%. Στο χρηματιστήριο του Μιλάνο διακόπηκε η διαπραγμάτευση της μετοχές, μετά από πτώση 5,2%.
Αναμονή για τις εξελίξεις…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌