Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ! Δείτε τι έκανε...



Απ’όλα περιελάμβανε η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μυτιλήνη. 
Συναντήσεις με κατοίκους την Περιφέρεια και τον δήμαρχο επίσκεψη στο κέντρο φιλοξενίας στη Μόρια (χωρίς να μπει, όμως, μέσα γιατί όπως είπε στους κατοίκους θα έπρεπε να συνοδεύεται από «δυο διμοιρίες αστυνομικών»), επίσκεψη στο πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού και συνομιλίες με τον Κυβερνήτη και το πλήρωμα του σκάφους, μέχρι και selfies. 
Ναι, καλά διαβάσατε, selfies με νεαρούς, σε μια προσπάθεια να μιμηθεί τον Αλέξη Τσίπρα και να παίξει και αυτός το παιχνίδι «είμαι ένας από εσάς». Φυσικά, ούτε ο ένας αρχηγός κόμματος ούτε ο άλλος πείθουν. 
Σε ομιλία του τόνισε ότι «τον Μάρτιο του περασμένου έτους, σε μια σύσκεψη που έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο, όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, συμφωνήσαμε σε μια κοινή στρατηγική για την αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος. Λυπάμαι που το λέω», ανέφερε, «αλλά βασικές πτυχές αυτής της στρατηγικής δεν υλοποιήθηκαν ποτέ. Βασική πτυχή της στρατηγικής που είχαμε συμφωνήσει είναι ο διαχωρισμός προσφύγων και οικονομικών μεταναστών και ο περιορισμός των οικονομικών μεταναστών σε κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα. Δυστυχώς, αυτό είναι κάτι το οποίο δεν έγινε. Βασικός πυλώνας της στρατηγικής που συμφωνήσαμε ήταν η γρήγορη απορρόφηση των σημαντικών κοινοτικών πόρων που έχουμε στη διάθεσή μας, έτσι ώστε να μπορέσουν οι υποδομές που υπάρχουν να λειτουργούν σε καλύτερες συνθήκες», και πρόσθεσε: «Δυστυχώς, η εικόνα την οποία είδα σήμερα στην Μόρια από πάνω, διότι δεν μπήκα στον χώρο – και δεν μπήκα στον χώρο, διότι για να μπω έπρεπε να συνοδεύομαι με δύο διμοιρίες αστυνομικών και προφανώς και δεν επιβάρυνα την αστυνομία με μια τέτοια κίνηση – αλλά η εικόνα που είδα, δυστυχώς, είναι μια εικόνα αποκαρδιωτική. 
Σήμερα να έχουμε ανθρώπους, οι οποίοι ζουν σε διαλυμένες σκηνές, μέσα στις λάσπες - και σήμερα είναι και μια μέρα με καλό καιρό. Όλοι είδαμε τι έγινε πριν από κάποιες εβδομάδες με το χιονιά. Και φυσικά όλα αυτά τα γνωρίζαμε και τα γνώριζε η κυβέρνηση.
Συμφωνήσαμε, επίσης, ότι θα πρέπει να εκπονηθεί ένα περιφερειακό και τοπικό σχέδιο στήριξης των τοπικών κοινωνιών. Ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει σε αυτήν την κατεύθυνση. Και αντιλαμβάνομαι ότι ο κρατικός μηχανισμός – προφανώς ενημερωμένος για τη δική μου επίσκεψη, σήμερα εδώ – κινητοποιήθηκε τις τελευταίες ημέρες. 
Ας είναι, έστω και έτσι. Να σας έρχομαι πιο συχνά, μπας και πάρει μπρος η Κυβέρνηση. Να σας βοηθήσει με κάποιο τρόπο πιο ουσιαστικό».
Ο λαός κ. Μητσοτάκη, βαρέθηκε τα λόγια και τις φωτογραφίες όπου όλοι χαμογελούν γιατί-τάχα-όλα βαίνουν καλώς. 
Ο λαός θέλει πράξεις και κυρίως, να νιώθει ότι δεν είναι το αποπαίδι της κυβέρνησης. Όταν βγάλει η αξιωματική αντιπολίτευση ένα μεστό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει όλες τις πτυχές της κοινωνίας, τότε μόνο αξίζουν τα λόγια. Όταν υπάρχει κάτι να δείξεις. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌