Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ΑΙΜΑ στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ! Ειδεχθές Έγκλημα που Σοκάρει...

Φρίκη και Αποστροφή προκαλεί το άγριο έγκλημα στο Περιστέρι, που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα. Δράστες δυο άνδρες, θύματα ένα ανδρόγυνο και τα παιδιά τους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στις 2,00 τα ξημερώματα οι δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε διαμέρισμα πολυκατοικείας στην οδό Ολύμπου και με άγνωστο, ακόμα, τρόπο διέρρηξαν την πόρτα και προσπάθησαν να ψάξουν το σπίτι για χρήματα.
Στη συνέχεια όμως, υπό άγνωστες συνθήκες, πήγαν στην κρεββατοκάμαρα όπου κοιμούνταν ο 53χρονος άνδρας και η 50χρονη σύζυγός του και τους πυροβόλησαν εν ψυχρώ στο κεφάλι! Το γεγονός πως το ζευγάρι δέχτηκε την επίθεση ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι του οδηγεί τους αστυνομικούς στην εκτίμηση πως ίσως η ληστεία να ήταν "σκηνοθετημένη".
Στο σπίτι την ώρα του εγκλήματος βρίσκονταν τα δύο παιδιά της οικογένειας, 28χρονος νέος και μία 18χρονη κοπέλα που δεν τους πείραξαν. Όταν ο νεαρός άκουσε τους πυροβολισμούς και πήγε να δει τι συνέβη δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο.
Ο άνδρας και η γυναίκα του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της. Ο σύζυγός της νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ τα παιδιά τους είναι σε κατάσταση σοκ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌