Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Filled Under:

ΠΟΛΕΜΟΣ στα Βαλκάνια!Αλλάζουν τα σύνορα!H Ελλάδα τι κάνει;..

Φαίνεται πως μιμήθηκε τον δικό μας Αλέξη Τσίπρα και ο Νίκολα Γκρουέφσκι από τα Σκόπια.Ο κ. Γκρουέφσκι,μόλις τον παράτησαν και του γύρισαν την πλάτη τόσο οι Ευρώπαίοι,αλλά και οι Αμερικάνοι(να υπενθυμίσουμε τη δήλωση του Αμερικανού γερουσιαστή πως τα Σκόπια δεν είναι κράτος και πρέπει να διαλυθεί.),στράφηκε στη Ρωσία.Φυσικά οι ΗΠΑ αλλά και η Ευρωπαϊκή Ένωση,πολεμούν τη Ρωσία για τον έλεγχο στα Σκόπια.
Οι Ρώσοι,λοιπόν,δεν στήριξαν τον Νίκολα Γκρουέφσκι αλλά τηρούν στάση αναμονής,ενώ υποστηρίζουν ακόμα την Ελλάδα παρόλο που ο δικός μας Αλέξης τους έχει απογοητεύσει επανειλημμένως.
Μένει να δούμε τώρα τι θα κάνει το Κρεμλίνο γιατί πλέον,το θέμα είναι πόσο θα συνεχίσει να μας υποστηρίζει η Ρωσία αν ο Αλέξης συνεχίζει να την απογοητεύει;..


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌