Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Filled Under:

Καταιγιστικό το μήνυμα του Προέδρου Πούτιν! Όλη η Ρωσία υποκλίνεται....

Με το μήνυμα "ψηφίστε για την Ρωσία" ο Βλαντιμίρ Πούτιν προέτρεψε τον λαό του να προσέλθει στις κάλπες την Κυριακή, που διεξάγονται οι κοινοβουλευτικές εκλογές, το τελευταίο στάδιο πριν τις προεδρικές του 2018. 
Σχεδόν 100 εκατομμύρια Ρώσοι θα αποφασίσουν ποια θα είναι τα 450 μέλη που θα απαρτίζουν τη κρατική Δούμα, στην οποία κυριαρχεί η Ενωμένη Ρωσία, το κόμμα του Πούτιν. 
"Σας καλώ να μεταβείτε στα εκλογικά κέντρα να ψηφίσετε για να εκφράσετε την άποψη σας. Είμαι πεπεισμένος ότι όποιες και αν είναι οι πολιτικές μας θέσεις, η συμμετοχή στην ψηφοφορία αποτελεί πολιτικό καθήκον για καθέναν από μας, μια εκδήλωση των συναισθημάτων μας προς την πατρίδα μας και την προσήλωση μας στο μέλλον. Η σύνθεση του κοινοβουλίου εναπόκειται σε εσάς, τους Ρώσους πολίτες.
Κάντε την επιλογή σας, ψηφίστε για την Ρωσία!". 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌