Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Filled Under:

ΕΚΤΑΚΤΟ!ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!'Ενεργοποιήθηκαν' οι Ένοπλες Δυνάμεις...

Συναγερμός σήμανε στην αεράμυνα της χώρας, στο πλαίσιο άσκησης των Ενόπλων Δυνάμεων. 
Σκοπός της άσκησης ήταν η εικονική αντιμετώπιση «εχθρικής εισβολής», ενώ και δύο ζεύγη F-16 απογειώθηκαν από την 111 Πτέρυγα Μάχης της Σούδας και της 111 Πτέρυγας Μάχης Αγχιάλου για προσομοίωση αερομαχίας.
Εξετάστηκε ο χρόνος αντίδρασης της αεράμυνας και η ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων. Η άσκηση έγινε σήμερα το πρωί κατόπιν έκτακτης εντολής του αρχηγού ΓΕΕΘΑ ναύαρχου Ευάγγελου Αποστολάκη.
"Πρωινές ώρες της 14/9 δόθηκε έναρξη ασκήσεως αεράμυνας με στόχο την εξέταση του χρόνου ετοιμότητας/αντίδρασης των συστημάτων αεράμυνας της χώρας σε όλη την επικράτεια. Στο πλαίσιο αυτό διατάχθηκε η απογείωση 2 ζευγών αεροσκαφών από 115 ΠΜ (Σούδα) και 111 ΠΜ (Αγχίαλο) τα οποία προσομοιάζουν εχθρική αεροπορική δύναμη. Η άσκηση βρίσκεται σε εξέλιξη", ανέφερε η άτυπη ενημέρωση του ΓΕΕΘΑ για την άσκηση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌