Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Filled Under:

Αυτός είναι ο ΣΥΜΜΑΧΟΣ του Στουρνάρα κατά του ΤΣΙΠΡΑ! Φόντο οι ΕΚΛΟΓΕΣ...


Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε συνάντηση του Γιάννη Στουρνάρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λίγες ώρες πριν τη συνάντηση του Κεντρικού Τραπεζίτη με τον Πρωθυπουργό.
Η συνάντηση δε έλαβε χώρα στο αεροπλάνο που τους μετέφερε στη Θεσσαλονίκη. Παρών στην πτήση ήταν και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για σύντομη μεν, ουσιαστική δε συνομιλία. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως την ανακοίνωση στήριξης στο Γιάννη Στουρνάρα εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, λίγη ώρα μετά.
Φαίνεται πως στο μέτωπο Στουρνάρα κατά της κυβέρνησης, σύμμαχος θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Άλλωστε αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία πολύ δύσκολα θα πάρει στις αναπόφευκτες εκλογές. Ήτοι σημαίνει ανάγκη συμμαχιών και με την ευρύτερη κεντροαριστερά, στην οποία ο Γιάννης Στουρνάρας έχει ερείσματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌