Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Filled Under:

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Στόχος ο Πατριάρχης...



Σάλος είχε προκληθεί με ένα επίμαχο άρθρο που δημοσιεύτηκε σε ρωσικά, τουρκικά και ευρωπαϊκά μέσα, σύμφωνα με το οποίο ο Οικουμενικός Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίος εμπλεκόταν στην απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία και συνεργαζόταν με τον ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν και τη CIA. 
Το άρθρο υπέγραφε ο βετεράνος πρέσβης των ΗΠΑ Αρθουρ Χιουζ, που είχε τελέσει και αναπληρωτής υφυπουργός Εξωτερικών για θέματα Εγγύς Ανατολής και είναι συνεργάτης του Ινστιτούτου Μέσης Ανατολής στην Ουάσιγκτον και μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Διπλωματίας. Στην πραγματικότητα, όμως, δεν το έγραψε εκείνος, και ας φαίνεται να στάλθηκε από δική του διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάτι που υποδηλώνει ότι έπεσε θύμα χάκερ. 
Ο ίδιος, με επιστολή του προς Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, υπογραμμίζει ότι: "Δεν έγραψα το άρθρο, δεν το κατέθεσα σε οποιοδήποτε μέσο, ούτε έχω γνώση των εικασιών και καταγγελιών που παραθέτει".
Είναι φανερό ότι όποιος έγραψε και δημοσίευσε το εν λόγω άρθρο, θέλησε να μπλέξει σε μια σκευωρία τον Πατριάρχη και να προκαλέσει ρωγμές. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌