Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Filled Under:

Κοινό αμυντικό ταμείο στην Ευρωπαϊκή Ένωση ζητά ο Γιούνκερ και εμείς αναρωτιόμαστε τι άλλο θα ακούσουμε. Όπως υπογράμμισε στην ομιλία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: "Προτείνουμε να δημιουργηθεί ένα ευρωπαϊκό αμυντικό ταμείο. Η στρατιωτική δύναμη της ΕΕ θα πρέπει να δρα συμπληρωματικά στο ΝΑΤΟ. Πρέπει να έχουμε ένα ευρωπαϊκό στρατηγείο για μια κοινή στρατιωτική δύναμη". Δηλαδή, κύριες Γιούνκερ μας, επιθυμείτε να πληρώσουμε για έναν ευρωπαϊκό στρατό, λες και δεν πληρώνουμε και για τίποτα οπότε τι θα πάθουμε να δίνουμε εκεί. Και μάλιστα, να έχουμε και κοινό στρατό, να προστατεύει την Ευρώπη από τους εξωτερικούς παράγοντες και να βοηθάει το ΝΑΤΟ.. Να γελάσουμε ή να κλάψουμε...



Κοινό αμυντικό ταμείο στην Ευρωπαϊκή Ένωση ζητά ο Γιούνκερ και εμείς αναρωτιόμαστε τι άλλο θα ακούσουμε. 
Όπως υπογράμμισε στην ομιλία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: "Προτείνουμε να δημιουργηθεί ένα ευρωπαϊκό αμυντικό ταμείο. Η στρατιωτική δύναμη της ΕΕ θα πρέπει να δρα συμπληρωματικά στο ΝΑΤΟ. Πρέπει να έχουμε ένα ευρωπαϊκό στρατηγείο για μια κοινή στρατιωτική δύναμη".
Δηλαδή, κύριες Γιούνκερ μας, επιθυμείτε να πληρώσουμε για έναν ευρωπαϊκό στρατό, λες και δεν πληρώνουμε και για τίποτα οπότε τι θα πάθουμε να δίνουμε εκεί. 
Και μάλιστα, να έχουμε και κοινό στρατό, να προστατεύει την Ευρώπη από τους εξωτερικούς παράγοντες και να βοηθάει το ΝΑΤΟ..
Να γελάσουμε ή να κλάψουμε...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌