Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Filled Under:

ΠΑΙΞΤΕ και ΚΕΡΔΙΣΤΕ! Βρείτε τις ΔΙΑΦΟΡΕΣ στη ΖΩΗ μας...

Στις 17 Νοεμβρίου 2015 γράφαμε τα εξής (το άρθρο μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ)http://voicenews.gr/index.php/eidiseis-panw/48770-2015-11-17-06-53-10.html.
«…. Το καυτό ζήτημα των διαπραγματεύσεων ήταν τα κόκκινα δάνεια, και συγκεκριμένα αφορούσε την προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς.
Προκειμένου να επέλθει συμφωνία η κυβέρνηση έβαλε… νερό στο κρασί της και υποχώρησε!
Σύμφωνα με την συμφωνία για τους πλειστηριασμούς, μόλις το 25% των ιδιοκτητών προστατεύεται απόλυτα, για κατοικίες με αντικειμενική αξία 170.000 ευρώ.
Επιπλέον, συμφωνήθηκε υπό όρους προστασία για 35% των δανειοληπτών, θα περνούν δηλαδή από "τεστ" αποτίμησης περιουσίας….»
Πείτε μας λοιπόν, ποιες διαφορές εντοπίζεται από τις 16 Σεπτεμβρίου 2016; Ποια είναι η λύση που προσφέρει το μνημόνιο; υπάρχει ΛΥΣΗ;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του blog μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌